MacBook Pro 14_ - 1

iprox.open | Eenvoudig voldoen aan de Woo

Iprox.open is een gebruiksvriendelijke applicatie waarmee je snel voldoet aan de Wet Open Overheid (Woo). Het centraliseert documentcollecties, wat beheer en openbaar maken onder de Woo vereenvoudigt. Publiceer moeiteloos op de meegeleverde website, waar gebruikers makkelijk kunnen zoeken, inzien en downloaden. Inclusief aansluiting op de Woo-index.

Naadloze aansluiting op het proces

De Woo verplicht overheidsinstanties om informatie actief als passief openbaar te maken. Iprox.open helpt door te fungeren als verzamel-, beheer- én publicatieplatform. Een centale informatiehub die naadloos aansluit op interne systemen en processen zodat werken met de Woo enorm vereenvoudigt.

Bovendien zorgt iprox.open dat je automatisch meebeweegt met alle nieuwe ontwikkelingen en wijzigingen in de Wet Open Overheid.

Gebruiksvriendelijk beheer

Met iprox.open kan je snel en efficiënt aan de slag. Voor het verzamelen en beheren van publicaties, het uploaden van omvangrijke dossiers en het toekennen van metadata, biedt iprox.open een specifieke beheeromgeving.

Deze omgeving is compleet, gebruiksvriendelijk, professioneel en volledig toegesneden op jouw specifieke publicatiedoel.

Binnen 2 weken geregeld

Onze adviseurs helpen bij het verzamelen van de juiste input om de applicatie in te richten en live te zetten. Vaak kan dat al binnen 2 weken. Zo profiteer je maximaal van ruim 25 jaar ervaring met andere overheidsorganisaties.

Actief op weg naar een transparante toekomst

Kenmerken

iprox.open biedt niet alleen aansluiting op de Woo, maar ondersteunt ook het publiceren van terinzageleggingen en bekendmakingen.

 • Compliant

  Aansluiting op huidige wetgeving en automatische aanpassing aan toekomstige wijzigingen.
 • Woo-index

  Alle publicaties automatisch vindbaar op de Woo-index voor maximale toegankelijkheid.
 • Aansluiting backoffice

  Naadloze koppeling met Sharepoint en andere backoffice-systemen.
 • Vindbaar

  Gebruikersvriendelijke website voor effectief zoeken en vinden van informatie.
 • Gebruiksvriendelijk

  Efficiënte beheeromgeving voor het probleemloos uploaden en beheren van grote dossiers.
 • Inzichtelijk

  Overzichtelijk dashboard met aantallen van dossiers, bestanden en dataopslag.
 • Actieve roadmap

  Continue doorontwikkeling voor en met onze gebruikersgemeenschap.
 • Transparant

  Bevordert transparantie en verantwoording richting burgers en versterkt de democratie.
 • Snel live

  Duidelijke en snelle route naar live gang; vaak al binnen twee weken.

Copy of Meld je aan

Bekijk onze blogs:

 • Zo sluit je eenvoudig aan op de Woo-index

  Op 19 juni 2024 bestaat de Woo-index precies een jaar. De index speelt een belangrijke rol bij het samenbrengen van openbaar gemaakte overheidsinformatie onder de Wet Open Overheid, oftewel Woo. Wat is de Woo-index? En hoe sluit je er eenvoudig op aan? Dat lees je hier.

 • Publiceren in een handomdraai met iprox.open

  De Wet Open Overheid is een belangrijke stap richting een transparante overheid. Het verplicht overheidsinstanties om informatie zowel actief als passief openbaar te maken. Een veelomvattend proces, maar er is hulp: iprox.open.

 • De 6 voordelen van Woo-publiceren met een koppeling

  Iprox.open biedt een krachtige oplossing voor het publiceren van Woo-dossiers. En met de juiste aansluiting op het interne proces wordt de gehele werkwijze veel efficiënter. Ontdek de 6 voordelen van Woo-publiceren met een koppeling.

iprox. is goed op de hoogte van de laatste wetgeving en wat dit voor ons betekent. Heel fijn dat ze ervoor zorgen dat wij compliant blijven.

- Odyl Zwienenberg-Jonkers  | Adviseur corporate en online communicatie - Pers en media woordvoerder | Waterschap Vechtstromen

Iprox_Banner_1458x500_1

Neem contact op

Zien hoe iprox.open werkt en meer weten over de implementatie en prijs?

Plan een kennismakingsgesprek

Iprox is gespecialiseerd in IT-oplossingen voor het publieke domein. Onze producten zijn innovatief én standaard compliant met wetgeving. Met ruim 25 jaar kennis van de markt zorgen wij voor oplossingen die overheidsorganisaties snel een stap verder brengen.

Meer weten?