Werken bij iprox.

iprox. ontwerpt, bouwt en beheert omvangrijke webomgevingen. Dit doen we met onze eigen constant evoluerende productsuite. We zoeken versterking in de vorm van nieuwe, enthousiaste collega's die hun vak verstaan.

iprox.vacatures

 • Account Manager

  Is sales jouw passie en beschik jij over expertise op het gebied van online toepassingen? Ben jij gedreven en op zoek naar een uitdagende functie waarin jij deze expertise kunt inzetten? Dan zijn wij opzoek naar jou!

 • DevOps Engineer

  Ben jij die verbinder die graag een brug slaat tussen Software Development en IT Operations? Heb jij een passie voor automatisering, software ontwikkeling en implementatie? Dan zoeken wij jou!

 • Full Stack Developer

  Ben jij een Full Stack Developer met kennis en ervaring van .Net en Angular of React? Lijkt het jou leuk om aan de slag te gaan met gave (semi) overheidsprojecten? Lees dan verder!

 • Product Owner

  Ben jij als Product Owner klaar voor de volgende stap? Kan jij jouw visie op een aantrekkelijk en toegankelijk eindproduct perfect vertalen én duidelijk communiceren naar het ontwikkel team en alle stakeholders? Lees dan verder!

 • Open sollicitatie

  Staat jouw functie er niet tussen maar zou je het wel tof vinden om bij ons te werken? Stuur dan een open sollicitatie. Hoe? Zie hieronder!

maud

contact

Solliciteren of meer weten?

Talent is welkom

Ben je geïnteresseerd in een functie bij iprox. maar staat jouw ideale vacature er niet bij? Stuur dan een  e-mail voorzien van CV en motivatie naar vacatures@iprox.nl. Eventuele vragen kun je ook per e-mail stellen.

En mocht je liever even telefonisch van gedachten wisselen? Neem dan contact op met Maud Attema via 06 589 719 06.

We begrijpen dat dit voor commerciële partijen een interessant aanknopingspunt is om contact op te nemen. Maar laten we duidelijk zijn: acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.