Werken bij iprox.

iprox. ontwerpt, bouwt en beheert omvangrijke webomgevingen. Dit doen we met onze eigen constant evoluerende productsuite. We zoeken versterking in de vorm van nieuwe, enthousiaste collega's die hun vak verstaan.

iprox.vacatures

  • Senior Front-end Developer

    Ben jij als ervaren Front-end Developer toe aan de volgende stap? Als onze Senior Front-end Developer heb jij de unieke kans om jouw expertise te delen. Wil jij een sleutelrol spelen in het vormgeven van onze Front-end strategieën? Lees dan verder!

  • iprox. Business Consultant

    Ben jij een ervaren Projectmanager en klaar voor de volgende stap in je carrière? Als onze nieuwe Business Consultant krijg je de unieke kans om je expertise verder te ontwikkelen en een sleutelrol te spelen in onze projecten. Wil jij je vaardigheden inzetten om klantwensen te vertalen naar concrete oplossingen en bij te dragen aan het succes van onze projecten? Lees dan verder!

  • Open sollicitatie

    Staat jouw functie er niet tussen maar zou je het wel tof vinden om bij ons te werken? Stuur dan een open sollicitatie. Hoe? Zie hieronder!

maud

contact

Solliciteren of meer weten?

Talent is welkom

Ben je geïnteresseerd in een functie bij iprox. maar staat jouw ideale vacature er niet bij? Stuur dan een  e-mail voorzien van CV en motivatie naar vacatures@iprox.nl. Eventuele vragen kun je ook per e-mail stellen.

En mocht je liever even telefonisch van gedachten wisselen? Neem dan contact op met Maud Attema via 06 589 719 06.

We begrijpen dat dit voor commerciële partijen een interessant aanknopingspunt is om contact op te nemen. Maar laten we duidelijk zijn: acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.