afvalwijzer_header_illu

Afvalwijzer

De moderne oplossing voor klanten in hun streven naar doeltreffend afvalbeheer.

Efficiënt afvalbeheer voor gemeentes

Ontdek de kracht van de Afvalwijzer, een geavanceerde tool die gemeentes voorziet van een gestroomlijnde aanpak voor afvalbeheer. Met gebruiksvriendelijke functies zoals interactieve kaarten, real-time updates en aanpasbare modules biedt de Afvalwijzer een allesomvattende oplossing. Dit systeem, ontworpen met het oog op flexibiliteit en duurzaamheid, stelt gemeentes in staat hun afvalinzameling te optimaliseren en hun inwoners bewust te maken van milieuvriendelijke keuzes.

Inwoners bewust maken met de Afvalwijzer

Voor inwoners vormt de Afvalwijzer een bron van waardevolle informatie, variërend van praktische instructies tot educatieve elementen. Het meldingssysteem, dat via e-mail, sms of pushmeldingen werkt, houdt inwoners op de hoogte van naderende ophaaldagen en relevante afvalinformatie. Met de nadruk op duurzaamheid en afvalscheiding vergroot de Afvalwijzer de bewustwording en betrokkenheid van de gemeenschap bij milieuvriendelijk gedrag en duurzaamheidsinitiatieven.

Modules afvalwijzer

Ontdek de toekomst van efficiënt afvalbeheer - eenvoudig, duurzaam en volledig afgestemd op uw inwoners!

afvalwijzer_modules_illu
 • Afvalkalender

  Geeft gedetailleerde informatie over ophaaldagen voor verschillende soorten afval, inclusief eventuele wijzigingen in het schema.
 • Interactieve kaarten

  Toont locaties van afvalcontainers, milieustraten en recyclingpunten op kaarten, waardoor inwoners gemakkelijk de dichtstbijzijnde voorzieningen kunnen vinden.
 • Meldingen en herinneringen

  Stuurt meldingen over naderende ophaaldagen, wijzigingen in het schema en herinneringen om afval op tijd aan te bieden.
 • Diftar

  Biedt inwoners inzicht in individuele ledigingen van afvalcontainers en de kosten die eraan zijn verbonden, wat helpt bij het beheren van afval en kosten.
 • Afval ABC

  Een gedetailleerde gids die inwoners helpt bij het vinden van de juiste manier om specifieke items weg te gooien, met informatie over recyclen, grofvuil en andere afvalverwerkingsmogelijkheden.
 • Educatieve modules

  Verstrekt informatie over duurzaamheid, afvalscheiding en milieubewust gedrag, om bewustwording te vergroten en de gemeenschap te betrekken bij duurzaamheidsinitiatieven.

Geïnteresseerd in de Afvalwijzer?

Neem contact op