Een frisse wind: InfoProjects wordt iprox.

We hebben nieuws! Na vele jaren als InfoProjects te hebben geopereerd, slaan we een nieuwe weg in met een andere naam: iprox. 

Dit is meer dan alleen een naamsverandering; het weerspiegelt de ontwikkeling die we als bedrijf doormaken. Van sterk projectgeoriënteerde organisatie, verschuiven we de focus steeds meer naar het ontwikkelen van producten en diensten.

Onze kennis van de overheid is door de jaren heen essentieel geweest voor ons succes. Die blijft uiteraard. Wat ook blijft, is onze drive voor een professionele en persoonlijke dienstverlening voor al onze klanten. We blijven streven naar een uitstekende gebruikerservaring voor alle gebruikers van iprox.toepassingen.

Terwijl we nieuwe producten en diensten introduceren, investeren we in het versterken en verbreden van onze bestaande dienstverlening. Ook ons krachtige CMS zal in de loop van het eerste kwartaal van 2024 een make over krijgen en we zullen als iprox. de samenwerking met onze klanten en gebruikers opzoeken.

We kijken uit naar een voortzetting van onze relatie en danken u voor het vertrouwen in ons. Mocht u ons nog niet kennen, dan nodigen we u van harte uit om kennis te maken met iprox.

met vriendelijke groet,

Het iprox.team

Focus op langdurige klantrelaties

Onze belofte

 • Compliant

  Altijd compliant met wet- en regelgeving.

 • Innovatie

  Ruim innovatiebudget voor toekomstbestendige oplossingen.

 • U doet ertoe

  Uw mening als klant en als gebruiker telt.

 • Kwaliteit

  Klanttevredenheid en kwaliteit is wat ons drijft.

 • Continuiteit

  Continuïteit is gewaarborgd door certificering en broncode deponering.

 • Onbegrensde mogelijkheden

  Alles overzichtelijk in één gebruikersvriendelijk en toekomstbestendig systeem.