Böschen verwerft meerderheidsaandeel

6 juli 2022 - Böschen IT Investments betreedt de wereld van content management en webapplicaties met een meerderheidsaandeel in InfoProjects. Met het verworven kapitaal wil InfoProjects de groeiambities in de informatiemarkt van (semi)-overheden kracht bij zetten.

InfoProjects is dé (content)partner voor grotere overheidsinstanties en kennisinstituten. Met onze breed inzetbare high-end IPROX-productsuite ondersteunen we onze aansprekende klantenkring optimaal in het managen én distribueren van informatie en kennis.

The next step

Na 25 jaar werd het tijd om een nieuwe krachtige aandeelhouder aan boord te halen om de groei-ambities concreet in te vullen. "Dat klanten hierbij optimaal bediend blijven, staat voorop. Evenals de professionele groei van medewerkers en de doorontwikkeling van de IPROX-productsuite", aldus Henny Palmen.

Met een hernieuwde langetermijnvisie en financiële slagkracht is InfoProjects klaar voor de volgende stap in het verder versterken van haar positie als het toonaangevende CMS-leverancier en webpartner in de overheidssector.

vlnr: Tim van Uuden, Ad van Pinxteren, Henny Palmen, Kevin Philippen, Harry Böschen.

Van de drie aandeelhouders van het eerste uur neemt Tim van Uuden afscheid van InfoProjects. De twee andere oprichters - Ad van Pinxteren en Henny Palmen - blijven aan, als aandeelhouder en als directielid. Kevin Philippen zal de directie gaan versterken.

Böschen IT Investment

Böschen IT Investments fungeert als investeringsvehikel van het Family Office van de familie Böschen. "Wij zijn blij om het team van InfoProjects te kunnen verwelkomen binnen Böschen IT Investments en kijken uit naar een vruchtbare samenwerking", aldus Kevin Philippen. De onderneming investeert met een lange termijn horizon en committeert zich als actieve partner aan het realiseren van duurzame groei, stabiele werkgelegenheid en het leveren van hoogwaardige diensten en producten.

InfoProjects is een sterke partij met een complete productsuite, een indrukwekkende klantenkring en een professioneel team. Een prachtige uitbreiding op ons ICT-portfolio.