Partners

iprox. werkt samen met haar partners om de dienstverlening optimaal in te richten. Samen bouwen we continu aan kwaliteit.

Böschen IT Investments

Böschen IT bezit sinds juli 2022 het overgrote deel van de aandelen van iprox. Samen werken we aan een hoogwaardige en toekomstbestendige onderneming. Böschen's shared service-center ondersteunt iprox. op het vlak van financiën en HR.
Zie ook: Böschen verwerft meerderheidsaandeel

Twijg IT

Twijg IT is onze IT-partner voor iprox.implementaties en software-ontwikkeling. Met een groep van specialisten werkt Twijg IT aan professionele webapplicaties. De expertise van Twijg IT in combinatie met onze eigen kennis en ervaring zorgt voor verrassende oplossingen.

Network Operations

iprox. heeft een duurzame relatie met Network Operations; de hostingpartner waar veel van onze applicaties zijn ondergebracht. Network Operations is volledig gekwalificeerd en gecertificeerd waarmee de organisatie voldoet aan de hoge eisen die iprox. aan haar hostingpartners stelt.

Comsenso

Comsenso zorgt voor een veilige, perfect werkende en 24×7 beheerde infrastructuur voor onze oplossingen. Met behulp van de nieuwste technologieën en geavanceerde oplossingen van marktleiders op hun gebied, leveren zij de diensten die we voor onze iprox.klanten nodig hebben.

Siteimprove

Onze partner Siteimprove helpt organisaties de digitale aanwezigheid te optimaliseren op het vlak van content-kwaliteit, SEO, toegankelijkheid en meer. De Siteimprove plug-in is naadloos in iprox.cms opgenomen waarmee we in geïntegreerde kwaliteitscontrole voorzien.

Signicat

Om klanten veilig en gemakkelijk te laten inloggen op online diensten werkt iprox. samen met Signicat. Het resultaat van deze samenwerking is een volledig ontzorg-scenario voor het aansluiten en beheren van DigiD, eHerkenning, en eIDAS aansluitingen.