Certificering

iprox. heeft diverse certificeringen die de kwaliteit van onze dienstverlening en informatiebeveiliging aantonen. Belangrijk voor ons én voor onze klanten.

ISO 9001

Het leveren van kwaliteit is het fundament onder ons bestaan. Langdurige klantrelaties zijn hiervan het levende bewijs. Ons kwaliteitsmanagementsysteem garandeert dat kwaliteit in alle aspecten van de bedrijfsvoering continu en serieus aandacht heeft.

Download Certificaat ISO 9001

ISO 27001

Informatiebeveiliging is van cruciaal belang. Ons informatiebeveiligingsmanagementsysteem voldoet aan alle strenge eisen van ISO 27001. Dit wordt jaarlijks gecontroleerd door een onafhankelijke auditor. Het certificaat bewijst dat de gegevens van onze klanten bij iprox. in veilige handen zijn.

Download Certificaat ISO 27001

DigiD assurance

iprox. voldoet aan alle eisen die de overheid stelt om aan te kunnen sluiten aan DigiD. De normen voor het ICT-beveiligingsassessment DigiD zijn gebaseerd op de beveiligingsrichtlijnen voor webapplicaties van het NCSC (Nationaal Cyber Security Centrum). Deze eisen worden jaarlijks getoetst door een onafhankelijke en door de overheid goedgekeurde auditor.