Banners_website-1460x350-Non-Responsive-CMS

iprox.cms

iprox.cms vormt de onwrikbare basis van je professionele webomgeving. Deze oplossing staat garant voor modern en gebruikersvriendelijk contentbeheer. Nu én in de toekomst.

Compleet

Het professionele iprox.cms vormt de basis voor gestroomlijnd informatiebeheer. Met een flexibel datamodel, uitgebreide metadatering, gebruikersvriendelijke beheeromgeving en uitgebreide publicatievoorzieningen stelt iprox elke organisatie in staat om haar multi-site webomgeving op een effectieve en efficiënte manier te beheren.

Headful én headless

Voor publicatie van de in iprox.cms beheerde content, is iprox.web een uitstekende keuze. Dit is onze rijke headful oplossing waarmee sites hun look en functionaliteit krijgen. De in iprox.cms ingevoerde content verschijnt realtime in de juiste stijl op uw site.

Wilt je de content gebruiken binnen andere applicaties óf een ander ontwikkelframework inzetten, dan biedt iprox.headless daarvoor alle mogelijkheden.

compleet en compliant

Kenmerken iprox.cms

iprox.cms heeft alles wat je van een eigentijds en professioneel CMS mag verwachten. Optimaal gebruiksgemak staat daarbij voorop.

 • Structuurbeheer

  Met iprox.cms ervaar je totale vrijheid in structuur. Voeg pagina’s gemakkelijk toe en herschik naar wens.
 • Layouts

  Maak aantrekkelijke en gevarieerde webpagina's met een diversiteit aan bloktypen die je via drag & drop op hun plek zet.
 • Front-end editing

  Snel een tekst verbeteren? Dat doe je via inline-editing, eenvoudig publiceren zonder CMS-kennis.
 • Toegankelijkheidscheck

  Actieve ondersteuning bij het publiceren van toegankelijke content. Dat is de bijdrage van onze geïntegreerde WCAG-checker.
 • Multiple publicatie

  Content éénmalig beheren en op meerdere plekken publiceren. Binnen je site, naar meerdere sites en intranet of andere online kanalen.
 • Gebruikersbeheer

  Het uitgebreide autorisatiemodel met functies, taken en rollen ondersteunt het verfijnd toekennen van gebruikersrechten.
 • Catalogus

  Voor gecentraliseerd beheer van afbeeldingen. Optimaal hergebruik en dé manier om gebruiksrechten correct te reguleren.
 • Internetadressen

  Beheer alle URL's, friendly's en én redirect-adressen. De module url-history garandeert dat urls altijd blijven werken.
 • Link controle

  Nooit meer interne verwijzingen die niet werken. De geïntegreerde link-checker voorkomt dode links en daarmee frustratie bij de eindgebruiker.

Geïnteresseerd in iprox.cms?

Neem contact op

Neem gewoon even contact op. Dan vertellen we je alles over de ins & outs van dit complete CMS.