2 november 2023

Klantendag 2 november

Bezoek de inspirerende iprox.klantendag bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid. Bekijk hieronder het aantrekkelijke programma waarin informatie, ervaringen en ontspanning elkaar afwisselen.

In het kort

Datum: donderdag 2 november

Tijd: 9.30 – 16.30

Locatie: Instituut voor Beeld & Geluid te Hilversum

atrium beeld en geluid

Programma

Programma iprox.klantendag 2 november | Beeld & geluid
TijdOnderdeel

09.30 - 10.00 uur

Een warm welkom

Bij onze registratie ontvangt u niet alleen een vriendelijke groet, maar ook een heerlijke kop koffie en versnapering om uw energie direct een boost te geven.

10.00 - 10.20 uur

infoprojects.next | Kevin Philippen

Maak kennis met Kevin, onze algemeen directeur en tevens dagvoorzitter. Hij staat klaar om je mee te nemen in de missie en visie van InfoProjects én in de gedurfde beslissing om als iprox verder te gaan.

10.20 – 11.00 uur

More than words | Adriënne van Engelen - TNO

Op TNO.nl is elk stukje inhoud van vitaal belang; het is immers de brug naar een betere toekomst. Hoe zorg je blijvend voor de juiste kwaliteit? Neem samen met Adriënne een duik in de wereld van  contentbeheer en kwaliteitsbewaking.

11.00 – 11.30 uur

Tijd voor pauze

Ontspan met een drankje en maak gebruik van de gelegenheid om te netwerken, ideeën uit te wisselen en contacten te leggen met iprox.professionals.

11.30 – 12.00 uur

Efficiënte dienstverlening | Lars Blaauw - Provincie Drenthe

Benieuwd naar de toekomst van bestuurlijk verkeer? Lars neemt je mee op reis en laat zien hoe de provincie Drenthe de Wet modernisering elektronisch bestuurlijk verkeer ontrafelt en vertaalt naar een gebruikersvriendelijke mijn-omgeving.

12.00 – 13.00 uur

De kracht van AI | Job van den Berg - co-founder ai.nl

Ben je klaar om getuige te zijn van een transformatie die de overheid op zijn kop zet? Stap met Job binnen in de wereld van AI en ontdek hoe overheden deze technologie omarmen om hun diensten daadwerkelijk te verbeteren.

13.00 – 14.30 uur

Ontdek en geniet

Tijd voor een heerlijke lunch en exclusieve rondleiding door het inspirerende Instituut voor Beeld en Geluid.

14.30 – 15.15 uur

Transparantie in praktijk | Tom Dalderup - Rijkswaterstaat

Het voldoen aan de Wet open overheid (Woo) vereist een zorgvuldige aanpak. Welke stappen kun je als overheidsorganisatie hierin nemen? In zijn kenmerkende, enthousiaste stijl vertelt Tom Dalderup je graag over zijn ervaringen als projectleider van open.rijkswaterstaat.nl.

15.15 – 15.45 uur

iprox.future | Team iprox.

Klaar om een glimp op te vangen van de toekomst? Wij nodigen je uit om getuige te zijn van onze veelbelovende roadmap voor productontwikkeling.

15.45 – 16.30 uur

Borreltijd

Tijd om te ontspannen, te genieten en te proosten op een dag vol waardevolle inzichten en inspiratie. Sluit je aan bij onze borrel om de dag op een feestelijke manier af te sluiten.