puzzelstukjes-koppeling-connection

4 juli 2024

6 voordelen van Woo-publiceren met een koppeling

Iedereen die werkt met de Wet Open Overheid (Woo) weet dat efficiënte informatie-uitwisseling cruciaal is. Iprox.open biedt een krachtige oplossing voor het publiceren van Woo-dossiers. En met de juiste koppeling wordt dit proces nóg eenvoudiger en efficiënter. Ontdek hoe iprox.open naadloos aansluit op interne processen, zodat je publiceren onder de Woo verder optimaliseert.

Publiceren vanuit verschillende bronnen

Iprox.open is een verzamel-, beheer- én publicatieplatform dat openbaar maken onder de Woo enorm vereenvoudigt. Het platform biedt de mogelijkheid om documentcollecties handmatig te uploaden. Maar dit kan een tijdrovend proces zijn.

De echte kracht van iprox.open komt tot zijn recht met een connectie naar de interne processen van jouw organisatie. Door te koppelen met een zaaksystemen, VTH-systemen of DMS, sluit het publicatieproces direct aan op de voorbereidingen intern. Hierdoor wordt de gehele werkwijze veel efficiënter.

We richten de koppeling namelijk zo in dat men tijdens interne dossiervorming al de juiste informatiecategorie en metadata toevoegt. Bovendien houdt iprox.open de opbouw van documentcollecties in stand bij de publicatie. Hierdoor kan je desgewenst rechtstreeks vanuit een intern systeem naar het publicatieplatform publiceren.

De echte kracht van iprox.open komt tot zijn recht met een connectie naar de interne processen van jouw organisatie.

Deze methode bespaart veel tijd, want alles gebeurt in een en hetzelfde proces. Het minimaliseert ook de kans op fouten en zorgt voor een consistentere en betrouwbaardere workflow.

Meer weten? Neem hier direct contact met ons op.

SharePoint en iprox.open; een gouden combinatie

Een veelgebruikt DMS bij overheidsinstanties is SharePoint. Iprox heeft een kant-en-klare koppeling ontwikkeld tussen SharePoint en iprox.open. Dossiers die voor de Woo in SharePoint zijn samengesteld, kunnen hiermee eenvoudig worden gepubliceerd via iprox.open op het meegeleverde publicatieportaal.

Hoewel deze koppeling ‘kant-en-klaar’ is, begrijpen we dat elke organisatie unieke behoeften heeft. Daarom configureert iprox de koppeling, zodat die altijd naadloos aansluit op specifieke workflows en processen van jouw organisatie. Een stukje maatwerk zodat de integratie soepel verloopt en je optimaal profiteert van zowel SharePoint als iprox.open.

De voordelen van een geïntegreerde oplossing

De voordelen van het koppelen van iprox.open aan interne systemen zijn talrijk:

  1. Efficiëntie: Door automatische synchronisatie en publicatie wordt het aantal handmatige stappen verminderd, wat tijd bespaart en de productiviteit verhoogt.
  2. Betrouwbaarheid: Automatisering vermindert de kans op menselijke fouten, wat leidt tot een betrouwbaardere en consistentere publicatie van Woo-documenten.
  3. Consistentie: Koppelingen zorgen voor een uniforme aanpak bij het verzamelen en publiceren van documenten, wat de consistentie in het proces bevordert.
  4. Leverancier onafhankelijk: Verandert er iets in het interne proces? Dan past iprox.open daarop aan. Continuïteit is gewaarborgd.
  5. Schaalbaarheid: De oplossing kan eenvoudig worden opgeschaald om te voldoen aan de groeiende behoeften van uw organisatie, zonder dat er complexe aanpassingen nodig zijn.
  6. Toegankelijkheid: Door integratie met bestaande systemen hebben medewerkers gemakkelijk toegang tot de benodigde documenten en kunnen ze deze snel publiceren.

Iprox: Ruim 25 jaar ervaring in online dienstverlening

Iprox heeft ruim 25 jaar ervaring in het ontwikkelen van oplossingen voor de online dienstverlening van overheden. Hierbij zijn wij altijd compliant met wet- en regelgeving. En we zorgen voor een ruim innovatiebudget voor toekomstbestendige oplossingen waarin de gebruiker centraal staat. Klanttevredenheid en kwaliteit is wat ons drijft.

We zijn gewend om verschillende systemen en oplossingen met elkaar te koppelen en deze ervaring hebben we ook ingezet voor iprox.open. Ons team van experts begrijpt de uitdagingen waarmee overheidsinstanties worden geconfronteerd. Wij bieden daarom standaard koppelvlakken die we op maat inrichten en onderhouden, zodat ze aansluiten op specifieke behoeften.

Onze ervaring en expertise stellen ons in staat organisaties te begeleiden bij elke stap van het integratieproces. Van planning en implementatie tot training en ondersteuning. We streven ernaar om klanten te voorzien van een oplossing die niet alleen voldoet aan de eisen van de Woo, maar die ook interne processen stroomlijnt en optimaliseert.

transparant-klein

Binnen 2 weken live

met iprox.open

Eenvoudig publiceren onder de Woo kan al binnen 2 weken. Meer weten?

Plan een demo

iprox nieuws